Skip to main content
Kenny Mievis, binnen- en buitenschrijnwerk
Kenny Mievis, binnen- en buitenschrijnwerk

BUITENSCHRIJNWERK

ramen, deuren en meer


Bij Kenny Mievis staan vakmanschap en duurzaamheid centraal. Onze buitenschrijnwerk-oplossingen zijn ontworpen om uw huis niet alleen mooier te maken, maar ook functioneler en energie-efficiënter. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan buitenschrijnwerk:

Ramen

Onze ramen combineren elegantie met energie-efficiëntie. Kies uit verschillende stijlen en materialen, allemaal met uitstekende isolerende eigenschappen die bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat.

Deuren

Onze buitendeuren zijn de perfecte mix van veiligheid, stijl en duurzaamheid. Of u nu kiest voor hout, aluminium of PVC, elke deur is ontworpen om uw huis optimaal te beschermen en te verfraaien.

Rolluiken

Verhoog uw wooncomfort met onze hoogwaardige rolluiken. Ze bieden niet alleen uitstekende zonwering, maar verbeteren ook de isolatie en beveiliging van uw woning. U kunt bij ons terecht voor opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken die automatisch of manueel kunnen worden bediend.

Zonwering

Profiteer maximaal van het mooie weer zonder in te boeten aan comfort. Onze zonneluifels en screens bieden u een optimale bescherming tegen de zon. Zo behoudt u een aangenaam binnenklimaat in uw woning en kunt u ook op de warmste dagen van het jaar vanop uw terras genieten van het buitenleven.

Gevelbekleding

Geef uw woning een unieke uitstraling met onze gevelbekleding. Wij bieden een breed scala aan materialen en afwerkingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de isolatie en bescherming van uw huis.

Sectionale poorten

Ontdek de perfectie van maatwerk met onze sectionale poorten. Ze bieden niet alleen superieure isolatie en veiligheid, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan uw woning. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met de expertise van Kenny Mievis.

Terrasoverkappingen

Geniet het hele jaar door van uw tuin met onze terrasoverkappingen. Beschermd tegen weer en wind creëert u een extra leefruimte in uw buitenomgeving. Vertrouw op Kenny Mievis voor elegante en functionele oplossingen.

Vliegenramen en schuifvliegenramen

Houd insecten buiten zonder in te boeten op ventilatie en licht. Onze vliegenramen en schuifvliegenramen zijn op maat gemaakt en eenvoudig te installeren. Kenny Mievis garandeert topkwaliteit en een optimale bescherming.

Siliconewerken

Voor een perfecte afwerking en afdichting van uw ramen en deuren, maar ook van uw terras of badkamer, kiest u voor de siliconewerken van Kenny Mievis. Vertrouw op onze vakkennis voor onberispelijke resultaten.

Wens je meer informatie?