Skip to main content
Kenny Mievis, binnen- en buitenschrijnwerk
Kenny Mievis, binnen- en buitenschrijnwerk

BINNENSCHRIJNWERK

op maat van uw interieur


Bij Kenny Mievis geloven we dat elk detail in uw interieur telt. Ons binnenschrijnwerk biedt u de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Met een ruime keuze aan stijlen en materialen vindt u altijd een binnendeur die past bij uw smaak en de sfeer van uw huis. Verken ons aanbod aan binnendeuren.

Houten deuren

Breng warmte en karakter in uw interieur met onze houten binnendeuren. Met oog voor detail en vakmanschap vervaardigen en plaatsen we deuren die passen bij elke stijl. Kenny Mievis biedt maatwerk en kwaliteit voor elke woning.

PVC-deuren

Combineer stijl met onderhoudsgemak dankzij onze PVC binnendeuren. Ze zijn duurzaam, eenvoudig schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs. Kenny Mievis zorgt voor deuren die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Aluminium deuren

Voor een moderne en strakke look kiest u aluminium binnendeuren van Kenny Mievis. Ze bieden duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling, perfect voor elk interieur. Vertrouw op ons voor stijlvolle en stevige oplossingen.

Stalen Deuren

Voeg een industrieel tintje toe aan uw interieur met onze stalen deuren. Deze deuren zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook een stijlvolle toevoeging die elke ruimte een moderne uitstraling geeft.

Glazen Deuren

Breng licht en ruimte in uw huis met onze glazen deuren. Of het nu gaat om volledig glazen deuren of deuren met glas-in-lood, ze zorgen voor een open en luchtig gevoel in elke kamer.

Wens je meer informatie?